10/28/2014

NICE '14

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi tulla tekemään teille tämän Nizzan syysloma-reissun postauksen! Toivottavasti tykkäätte 
Vietettiin neljä ihanaa syysloma päivää Nizzassa hotelli Le Negrescossa. Hotelli valinta oli todella onnistunut ja voin suositella sitä kyllä kaikille,jotka nizzan matkaa suunnittelevat.Ainoa miinus mitä hotellista oikeastaan tulee mieleen on aamupala,siinä hinta laatu-suhde ei todellakaan ollut kunnossa. Nimittäin mielettömän paljon ainakin meidän rahakukkarolle maksoi eikä edes niin hääppöinen ollut!
 Mun ehdoton lemppari juttu koko Nizzasta on sen ihanan kirkkaan siniset rannat! 
Yhdeltä päivältä asukuvaa
 Toiseksi viimeisenä päivänä päätettiin lähteä Nizzan lähellä olevaan pikku kaupunkiin Villerfanche sur mer:iin. Oli kiva päästä käymään jossain uudessa kaupungissa ja pakko sanoa,että rakastuin siihen paikkaan! Tuli ihan mieleen mamma mia-leffan pikku saari hahah! Suosittelen kaikkia,jotka aikoo Nizzaan mennä niin käymään tuolla pikku kaupungissa. Sinne on helppo päästä junalla alle 15minuutissa ja siitä vielä toiset 15min jos kiinnostaa niin voi jatkaa Monacoon.
Käytiin myös parina päivänä kiertelemässä Nizzan parhaat ostoskadut,joista en hirveästi mitään viitsinyt ostaa sillä yksi ostos tulikin sitten vähän kalliimmaksi…Mutta siis itse ainakin koin,että Rue De Paradis ja Avenue Jean Medec olivat semmoisia must see-shoppailukatuja sekä tietenkin Galeries Lafaytte ja Nice toile kauppakeskukset.
 Viimeisenä päivänä mentiin pikku junalla vuoristoon,josta oli pystyi hyvin näkemään melkein koko Nizzan.
xoxo:Satu

2 kommenttia: