9/27/2014

☆SYYSKUUN SUOSIKIT☆

Moikka! Niinkuin otsikosta voikin päätellä oon nyt hieman etukäteen toteuttanut tämän syyskuun-suosikit postauksen.Eli jos joku ei vielä tiennyt niin kuukauden suosikit-postauksissa ihmiset yleensä kertovat mistä tuotteesta ovat juuri kyseisenä kuussa pitänyt/rakastaneet.Ei tässä muuta kuin aloitetaan!
 Ensinnäkin,tämä Essien täydellinen syksylakka sävyssä bachelorette bash.Oon nyt viime kesän aikana hullaantunut essie lakkoihin niiden kestävyyden ja helposti levitettävyyden vuoksi ja tämäkään lakka ei ole pettänyt! Sävy on todella kaunis mun mielestä ja valehtelematta oonkin käyttänyt sitä koko syyskuun ajan kynsissä.
 Seuraava ehdoton lemppari aurinkopuuteri:nimittäin Benefitin hoola bronzing powder.Täydellinen aurinkopuuteri korostamaan esim.poskipäitä ja nenän varjostukseen! Oon tykännyt aivan älyttömästi vaikka ei olekkaan mikään meikkien halvimmasta päästä tämä.Voisin sanoa,että joka sentin arvoinen!
Seuraavaksi tämä Aussien aussome volyme-muotovaahto.En ole ennen käyttänyt pahemmin muotovaahtoja ainakaan joka pesukerran yhteydessä,mutta päätin silti testata tätä aussien ja voin sano,että oli rakkautta ensi käyttökerrasta lähtien! Syksyisin mun hiukset tahtovat alkaa lässähtää niin tämä moussen ansiosta se ei enää ole huolenaihe.
Sitten tämä Cliniquen kasvovesi! Oon käyttänyt tätä viime talvesta lähtien.Kesällä kuitenkin pidin taukoa ja nyt syksyllä oon alkanut uudestaan käyttää ja ihmettelen,miten koskaa olen voinut lopettaa tämän käyttämisen.Juuri tämä kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu alkoholiton vesi on juuri sitä mitä mun iho vaatii! Suosittelen kokeilemaan tätä jos sulla on atooppinen tai muuten vaan todella herkkä/kuiva iho,aivan ihana tuote!
Seuraavaksi tämä Realtechniquesin expert face brush.Ostin tämä ihan syyskuun alussa ja oon ollut todellatodella tyytyväinen! Hinta laatu-suhde kohdallaan.Käytän tätä tällä hetkellä oikestaan vaan meikkivoiteen tuputteluun.Tällä saa ihon ihanan nopeasti tasaiseksi ja on jotenkin todella kätevä käyttöinen meikkivoide siveltimeksi.
Sitten eka vaate suosikki syyskuulle,nimittäin tämä aaaivan ihana zaran valkomusta toppi!Syyskuu on ollut varsinkin Etelä-Suomessa melko lämmin,joten topilla on aika pitkälle pärjännyt (ja senkin jälkeen vielä neuleen alla näyttää hyvältä).Tykkään hirveästi yksinkertaisista classisista vaatteista ja tämä on ollut yksi niistä syyskuussa eniten käytössä olleista paidoista.Mustat farkut jalkaan tämä topin rinnalle niin helppo ja täydellinen asukokonaisuus on taattu.
 Ja mitä syyskuun sadekelit olisivatkaan ilman hunter saappaita! Kivat ja käytännölliset syksysaappaat,joita on tullut viikottain käytettyä syyskuussa.Jotain hyvää sateessakin on kun voi nämä vetäistä jalkaan!
Lopuksi vielä syyskuun "herkku suosikki" eli oman puun omenat! Niin makeita ja käteviä välipaloja.Syön niitä oikeestaan sekoitettuna melkeen kaikkiin jogurttimysli-juttuihin ja myös ihan paljaaltaan.Terveellinen ja "tosi luomu" herkku :D

Lopuksi vielä kaksi biisiä mitä oon todella paljon soittanut syyskuun aikana:
Benjamin - Underdogs kuuntele painamalla tästä 
Becky G - Shower kuuntele painamalla tästä

Mitä tykkäsitte,alakaisinko tekemään näitä joka kuukausi? Kivaa viikonlopun jatkoa kaikille! xoxo:Satu

10 kommenttia:

  1. joo joka kuussa tämmösiä! mistä noi Hunterit on ja paljonko oli hintaa? :) toi benefitin aurinkopuuteri on ihan munki lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain ne viime vuonna joululahjaksi joten en valitettavasti tiiä mistä tai paljonko maksoi! Heh sama maku siis :)

      Poista
  2. tätä tekstiä olisi tosi paljon helpompi ja mukavampi lukea jos laittaisit aina välin pisteen ja pilkun yms jälkeen :) ei millään pahalla, ajattelin vain sanoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos palautteesta! Pitää ruveta panostamaan vähän enemmän oikea kielisyyteen :)

      Poista
  3. Oii ihanan super ihana postaus! Toivottavasti jatkossa näitä löytyis joka kuukaus sun blogista? Ootko ostanut ton benefit hoolan aurinkopuuterin ja tecnicmagasinezin siveltimen ihan ulkomailta vai tilasitko ne netistä?:) itselläkin kun olisi uuden hyvän aurinkopuuterin etsiminen ajankohtainen ja uutta puuterisivellintäkin kaipailen... Niin ja sitten vielä onko toi hoolan mukana tuleva sivellin toimiva? Hyvää syksyn jatkoa sinulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti tosi paljon :)! Ostin hoolan Lontoosta mutta ton realtecniquen bangerhead.fi suosittelen sieltä kattomaan. Ja vielä siitä hoolan siveltimestä, ite oon kyllä sillä pärjännyt kunhan blendaa isomman siveltimen kanssa vielä sitten jälkeen! Hyvää syksyn jatkoa sullekin ja toivottavasti tästä oli edes jotain hyötyä :)

      Poista
  4. Mitäs mä sekoilen :D realtecniquen sivellintä siis tarkoitin!

    VastaaPoista