7/11/2014

BORDEAUX & PARIISI

Taas mä palailen uuden matkapostauksen muodossa.Lähettiin siis äidin kanssa pikavisiitille bordeauxiin ja yhdeksi päiväksi pariisiin.Hirveän moni suomalainen turisti ei välttämättä ole käynyt bordeauxissa,joten ajattelin kertoa siitä vähän tarkemmin! Bordeaux on siis ranskan lounaisrannikolla sijaitseva miljoonakaupunki,jonne pääsee helposti junalla pariisista ja matkakin kestää vain kolmisen tuntia.Tykättiin tosi paljon kyllä kyseisestä kaupungista vaikkei sielä hirveästi mitään nähtävää ollut ja itselleni tuotti vaikeutta se,että edes hotellin kaikki työntekijät eivät osaa melkein sanaakaan englantia...Onneksi mulla oli äippä tulkkaamassa :D
Jos jostakin päin ranskaa satutte törmäämään tohon yllä näkyvään leipomoon,niin suosittelen tositosi paljon,että ostatte sieltä macaroneja!! Aah niitä tuli usempaan kertaan matkalla mässäiltyä.
Majotuttiin kuvassa näkyvään hotelliin,joka on siis grand hotel bordeaux.Oli kyllä tosi hyvä ja siisti hotelli sekä sen sijainti oli ihan ydinkeskustassa,mikä on tietenkin plussaa.
 Vika päivä vietettiin siis pariisissa.Ei oikeestaan suunniteltu hirveästi,että mitä siellä tehdään.Käytiin vaan muutamassa kaupassa mitä ei bordeauxista löytynyt ja sen jälkeen otettiin pakolliset turistikuvat eifel tornista ja riemukaaresta.Kävästiin myös kahvilla ja yllätys yllätys macaroneilla ladureessa! Laskettiin muuten,että toi oli meidän yhdeksäs kerta pariisissa,joten sinne ei varmaan vähään aikaan tulla taas menemään,haha!
xoxo:satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti