6/14/2014

summer in london

Hey! Käytiin tossa ensimäisellä kesäloma viikolla meijän perinteisellä lontoon matkalla tyttöjen kanssa.Tuntuu pikku hiljaa vähän tympivän nää mun iänikuiset lontoota koskevat matkapostaukset,mutta toivottavasti kestätte! Meillä oli ihan sairaan hyvä tuuri matkan ajankohdan suhteen,nimittäin jokaikinen päivä meitä siunattiin ihanalla helteellä.Tämä matka oli sen takia ihan erityinen,koska aina ennen on ollut "perus lontoo sää" eli sadetta on riittänyt :D
 Oli ihanaa nauttia kauniista säästä käppäillen hyde parkissa!
Huonoksi onneksi mulla ei ollut yksiäkään lyhyt hihaisia paitoja saatikka shortseja mukana...Noh toisaalta sai hyvällä omatunnolla ostella sitten niitäkin,haha!
Nää poitsut oli ihan mahtavia! Huhhuh miten joku voi taipua tollasiin asentoihin :D
 Käytiin tällä kertaa chekkaamassa parit museot sun muut nähtävyydet,kun ne on aikaisemmilla reissuilla tupannut unohtumaan.Käytiin siis british museumissa,V&A museossa ja luonnonhistoriallisessa museossa.
Kannattaa ehdottomasti käydä kattomassa victoria and albert museon hääpukunäyttely!
 Pakolliset big ben kuvat
St. Paulin katedrali oli kanssa todellakin näkemisen arvoinen,suosittelen lämpimästi!
Brittiläiset pubit on vaan niin ihanan näköisiä
Tää vika kuva kuvasta meijän matkaa ihanasti,kaikki niin iloisina :)! Mulla on vielä parit kuvat mm.one directionin keikalta webleyllä+muita kännykkäkuvia,joita voin laittaa vielä myöhemmin jos teitä yhtään kiinnostaa.Eipä mulla muuta tällä kertaa,palaillaan uusien kuulumisten kanssa! xoxo: satu

10 kommenttia:

  1. oi mä haluisin kans taas jo päästä käymää lontoossa! näistä kuvista tuli nii hyvä fiilis :) ihme juttu et oikeesti vaikka on melkein kaikki euroopan pääkaupungit kiertäny ja euroopan ulkopuolellaki nii lontoo on se mihin aina palaa takasi, on se vaa niiiiin ihana! harmi vaa että noita aurinkoisia ja lämpimiä päiviä ei vuodessa montaa oo... mullaki oli nyt ekalle viikolle matka varattu mut oli sit pakko mennnä kesälukioo sillon :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla,että täällä on joku toinenkin,joka samalla lailla hurahtanut lontoosen :) Jep ei melkeen tahdottu uskoa todeksi sitä säätä siellä! Ja voi harmi,toivottavasti siit kesälukiosta oli sitten hyötyä:)

      Poista
  2. oi vitsi mistä sun 9. kuvan vaatteet on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita ei oo mun,mutta sekä hame että paituli on ostettu h&mltä :)

      Poista
  3. Ihan mielenkiinnosta kysyn...:D Mutta kuka maksoi esimerkiksi tän matkan ja keikan? Itsekin haluiaisin ulkomaille artistien keikoille, mutta en tiedä yhtään paljon se tulisi maksamaan.. Viittitkö kertoa paljon suunnilleen tämä reissu veloitti?:) kuinka monta päivää olitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äitini maksoi! Oltiin 6 päivää,en viitsi ruveta raha-asioista sen tarkemmin täällä blogin puolella puhumaan jos ymmärrät :) Mutta siis esim.lontooseen saa melko halpoja lentoja jos on hyvissä ajoin liikkeellä niitä metsästämässä! Ja riippuu myös paljon minkä tasoiseen hotelliin olet suunnitellut meneväsi sekä sijainti vaikuttaa tähtiluokituksen lisäksi hintaan.

      Poista
  4. ihanii kuvii ihanista tytsyistä ♥

    VastaaPoista
  5. Voisitko tehdä Lontoon ostoksista postauksen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se on tässä seuraavaksi suunnitteilla :)

      Poista